12:35 - 13:00
Panelbeszélgetés

A turizmus újhullámain

Ebben a panelbeszélgetésben különböző prognózisok, trendek és előrejelzések kerülnek megvitatásra. Számos elemzés napvilágot látott már, hogy mi várható a koronavírus járvány után, de ezek valóban beigazolódtak? Mit láthatunk most, mit hozhat a jövő a jelenlegi piaci körülményeket figyelembe véve? Ezt és hasonló kérdéseket vitatunk meg szakértők segítségével.

Előadók:
  • Bagyánszki Éva – Head of data - Nitro Sales \ Marketing
    Az adatok és a tények szerelmese. Több multinacionális vállalatnál dolgozott különböző ágazatokban insight managerként, ahol lassan 20 éves piackutatási tapasztalatát is hasznosította. Stratégiai gondolkodása mindig az adatokból kirajzolódó mintákra és lehetőségekre épül. Az adatvezérelt és ügyfélközpontú működés elkötelezett híve, ezt tanítja a Kürt Akadémia Intelligens marketing tanfolyamán is. A Nitro adatcsapatának vezetőjeként 2 éve stratégiai tervezéssel, adatelemzéssel, piackutatások megtervezésével és kivitelezésével támogatja az ügyfeleket a piacaik és ügyfeleik jobb megértésében, az adatvezérelt gondolkodásmód elsajátításában.
  • Czene Eszter – Megbízott kutatási igazgató - Magyar Turisztikai Ügynökség Zrt.
  • Ilyés Noémi – Innovációs programigazgató - CheckINN
    A CheckINN Turisztikai Innovációsmenedzsment Kft. innovációs programigazgatója, és a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány turisztikai szakértője. Végzettségét a Budapesti Corvinus Egyetemen szerezte, mint turisztikai közgazdász. Közel 10 éves szakmai tapasztalata leginkább turisztikai projektek menedzseléséhez és a nemzetközi turizmushoz kötődik, amelyet az MTSZA előtt a Külgazdasági és Külügyminisztériumban kamatoztatott a turizmusdiplomácia területén. Kiemelt szakterülete a hazai és nemzetközi turizmus gazdaságtan. Több kutatási projekt résztvevője, jelenleg a turisztikai innovációk témájában kutat. A CheckINN csapatával különböző turisztikai ötletek toborzásán és tehetséggondozó program megvalósításán dolgozik.
  • Takács Márton – Hotel és turizmus nemzetközi iparági vezető - Moore Global
    Márton szakterülete a szállodafejlesztés, a globális turisztikai trendek, valamint a turizmusfejlesztési stratégiák. Több, mint 100 hotelfejlesztési projektben vett részt nemzetközileg ingatlanfejlesztők és finanszírozók megbízásából. Márton szoros kapcsolatban áll a világ vezető szállodai és vendéglátóipari márkáival, tanácsadást nyújt szállodatulajdonosok és ingatlanbefektetők számára. Szenvedélyesen érdeklődik a szálloda- és szabadidőipar iránt, összekapcsolja az iparág szereplőit, világos jövőképet és új megközelítéseket hozva az asztalhoz.

Programok