12:10 - 12:35
Panelbeszélgetés

Turizmus 4.0 (Adat és intelligens megoldások)

Az ipar 4.0 és az értékesítés 4.0 után, már megérkezett a turizmus 4.0.! Ebben a panelbeszélgetésben sikeres vállalkozók közreműködésével beszélgetünk azokról az intelligens és jövőbe mutató megoldásokról, amelyek a turizmus jövőjének formálásában is kiemelt szerepet kaphatnak. A technológiai megoldások gyors fejlődése a turizmusba is beszivárog, aki pedig nem lép: kimarad. Hogyan éljünk az új típusú okos megoldások által nyújtott lehetőségekkel, ahelyett, hogy elutasítjuk azokat?

 

Előadók:
  • Homonnay Gergő – Online Értékelés Kft. - Ügyvezető tulajdonos
    2019 februárjában diplomázott a Pécsi Tudományegyetem Természettudományi karán mint gazdaságinformatikus. A diploma megszerzése után rögtön vállalkozó lett: Facebook Messenger chatbotokat fejlesztett: kezdetben no-code megoldásokkal, később egy programozóval kiegészülve komplex chatbotokat. Szereti automatizálni a folyamatokat, így kitanulta két különböző CRM rendszer használatát, majd a Facebook/Google PPC hirdetések beállítását, így evidens volt, hogy szabadúszó marketinges válik belőle. A FastReview 2021 nyarán jött be az életébe, ekkor vásárolta meg Boda Gábor társammal a kizárólagos magyarországi franchise jogokat.
  • Kende Gábor – Tulajdonos, CFO - Kende Gastro Zrt.
  • Rendes Péter – Ügyvezető, alapító társtulajdonos - InnoTeq Kft.
    Közel három évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező informatikus mérnök, kommunikáció- és médiaszakértő. Számos informatikai fejlesztési projektben vett részt különböző területeken, a Pécsi Tudományegyetemen pedig multimédia, 3D, AR/VR kurzusokat vezetett. Az InnoTeq Kft. alapító társtulajdonosa és ügyvezetője 2007 óta. A cég egyik fő területe informatikai élménymegoldások kialakítása, elsősorban múzeumok, látogatóközpontok és rendezvények számára. Ezek a kreatív fejlesztések országszerte számos kiállításban megtalálhatók.
  • Schlégl Tímea – KÜRT Akadémia

Programok