12:10 - 12:35
Panelbeszélgetés

Turizmus 4.0 (Adat és intelligens megoldások)

Az ipar 4.0 és az értékesítés 4.0 után megérkezett a turizmus 4.0.! Ebben a panelbeszélgetésben sikeres vállalkozók közreműködésével beszélgetünk azokról az intelligens és jövőbe mutató megoldásokról, amelyek a turizmus jövőjének formálásában is kiemelt szerepet kaphatnak. A technológiai megoldások gyors fejlődése a turizmusba is beszivárog, aki pedig nem lép: kimarad. Hogyan éljünk az új típusú okos megoldások által nyújtott lehetőségekkel, ahelyett, hogy elutasítjuk azokat?

 

Előadók:
 • Homonnay Gergő – Online Értékelés Kft. - Ügyvezető tulajdonos
  2019 februárjában diplomázott a Pécsi Tudományegyetem Természettudományi karán mint gazdaságinformatikus. A diploma megszerzése után rögtön vállalkozó lett: Facebook Messenger chatbotokat fejlesztett: kezdetben no-code megoldásokkal, később egy programozóval kiegészülve komplex chatbotokat. Szereti automatizálni a folyamatokat, így kitanulta két különböző CRM rendszer használatát, majd a Facebook/Google PPC hirdetések beállítását, így evidens volt, hogy szabadúszó marketinges válik belőle. A FastReview 2021 nyarán jött be az életébe, ekkor vásárolta meg Boda Gábor társammal a kizárólagos magyarországi franchise jogokat.
 • Kende Gábor – Alapító, CEO - Kende Retail Operation Kft.
  Kende Gábor 1989-ben, testvérével Kende Péterrel alapította a Kende csoport első vállalkozását, szülői segítséggel. 1990-ben Londonban a Marks&Spencer Head Quarter-eként gyarapította vezetői ismereteit. 2001-ben, szintén testvérével, Péterrel megalapította Magyarország első fagylaltozó láncát, 2003-ban pedig saját csokoládé manufaktúráját. 33 év sikere után hatalmas fordulatot vett az üzleti élete. A kiskereskedelmet forradalmasító technológiával egy online magazin hasábjain találkozott. 2 év alatt utánajárt, megismerte, felépítette és ma már a nagyközönség számára is elérhetővé tette.
 • Rendes Péter – Ügyvezető, alapító társtulajdonos - InnoTeq Kft.
  Közel három évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező informatikus mérnök, kommunikáció- és médiaszakértő. Számos informatikai fejlesztési projektben vett részt különböző területeken, a Pécsi Tudományegyetemen pedig multimédia, 3D, AR/VR kurzusokat vezetett. Az InnoTeq Kft. alapító társtulajdonosa és ügyvezetője 2007 óta. A cég egyik fő területe informatikai élménymegoldások kialakítása, elsősorban múzeumok, látogatóközpontok és rendezvények számára. Ezek a kreatív fejlesztések országszerte számos kiállításban megtalálhatók.
 • Schlégl Tímea – Intelligent Marketing Course Lead - KÜRT Akadémia
  Közgazdász és statisztikus hátterű marketing szakember, a Kürt Akadémia Intelligens Marketing képzésének tervezője és képzésvezetője. Jelenleg a Nitro Sales & Marketing adatvezérelt marketingügynökség operatív vezetőjeként az ügynökség digitális átalakításáért felel. Jelentős tapasztalata van integrált és adatvezérelt marketing stratégiák megalkotásában illetve megvalósításában, marketing és sales folyamatok optimalizálásában, CRM és MarTech eszközök alkalmazásában. Marketing és sales csapatok felépítésében, fejlesztésében és működtetésében olyan vállalatoknál, mint a Microsoft, Sun Microsystemsnél, az Informatikai Vállalkozások Szövetsége, MOL és RTL Magyarország.

Programok 2022